Kalter Nudelsalat - oilvinegar.ch

Kalter Nudelsalat

Einen kalten Nudelsalat selbst zubereiten? Eine gute Idee! Diese köstliche Pasta wird mit unseren bunten Farfalle-Nudeln und unserem frischen Pesto al limone zubereitet. Ideal für ein Mittagessen, ein leichtes Abendessen an einem heißen Sommertag oder für ein Picknick im Park oder am Strand.

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Zubereitung

  1. Cook Farfalle Tricolore al dente according to package instructions. 1 minute before the pasta is ready, add the peas. Halve the tomatoes and grate the zest of the lemon.
  2. Drain the pasta with the peas and let cool. Mix Pesto al Limone with a dash of extra virgin olive oil with Tuscan herbs into the pasta.
  3. Divide the pasta onto plates, top with olives and tomatoes and serve sprinkled with grated lemon peel.

Zutaten

  • Extra virgin olive oil with Tuscan herbs
  • 250 gr Farfalle Tricolore
  • 1/2 glass of pesto al lime
  • Olives
  • 200 g cherry tomatoes
  • 1 lemon
  • 200 g frozen peas, thawed
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